“Att vara välkommen”

Just Du är VÄLKOMMEN till min blogg.

Paraplyet………undrar du nog ? Jo, ett paraply har oftast åtta pinnar, som håller det utsträckt och skyddar oss från det som vi inte vill ska komma uppifrån, t.ex. regnet som blöter ner oss. Vi ser bara vårt eget “osynliga paraply” och  om det fungerar . De åtta pinnarna representerar  KÄRLEK, VÄRME, MAT, SÖMN, VATTEN, BOSTAD, KLÄDER och LÄKARVÅRD

Kassera en av pinnarna och tänk  vad de skulle ha för konsekvenser.  Först och främst har jag sett på barn och ungdomar och försökt analysera deras paraplyer. Många elever har fina och hela paraplyer men de andra då??  Ser vi dem ?

Jag återkommer med mina tankar. Livat under paraplyet är också kul.

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *